BURSA / YILDIRIM - Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu

Nis

Okulumuzdan 7 öğretmenimizin sınıfıyla birlikte ortağı olduğu ''KOA KIDS WORLD'' eTwinning projesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının 2. Döneminde başlamıştır.

Projenin amacı; öğrencilerin el becerilerini geliştirerek üretkenliklerini arttırmak, yaratıcı  düşünmelerinin sağlamak, oluşturdukları ürünleri paylaşarak ilgi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktır.

Şbt

Okulumuz öğretmenlerinden Müjgan AKSOY, Zuhal AKYAZI, Hayriye DEMİRASLAN, Duygu DOYGUN ve Deniz AKBAL GÖÇMEN'in ortağı olduğu "Keyifli Okul Atölyem" eTwinning projesi kapsamında bir dönem boyunca yapılan etkinlikler bir e-dergi şeklinde hazırlandı. Öğrencilerin yapmış olduğu çalışmalar anlatım ve görselleriyle yayınlanarak, tüm eğitim camiasına sunuldu. Bu projede emeği geçen değerli öğretmenlerimize, özverili velilerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 1/A sınıfı öğrencilerimiz yürüttükleri  eTwinning projeleri kapsamında 3 boyutlu  çalışmalar yaptılar.

Okulumuz 1/ A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Hayriye DEMİRASLAN rehberliğinde "Curious Little Ones Learn İn The Workshop" eTwinning projesi kapsamında öğrendikleri seslerle ilgili 3 boyutlu çalışmalar yaptılar. Agamograph , U sesinde uçak, Ö sesinde ördek , H sesinde havuç maketi yaptılar. Öğrencilerimizi yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz.

Şbt

Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri seslerle ilgili origami çalışması yaptılar.

Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Hayriye DEMİRASLAN rehberliğinde "Curious Little Ones Learn in The Workshop" eTwinning projesi kapsamında öğrendiğimiz seslerle ilgili  Y harfi için yıldız, Ö harfi için örümcek ve ördek,  C sesi ile ceket origamisi yaptılar. Öğrencilerimiz uzaktan eğitim sürecinde özverili bir şekilde proje faaliyetlerine devam etmekteler. Kendilerini tebrik ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında proje genelinde 85 öğretmen,851 öğrencinin olduğu projeye, okulumuzdan 3 öğretmen, 80 öğrenci ile katıldık. Azerbaycan ortaklı olan '' KOA Paradigmalar'' eTwinning projesinde okulumuzda sınıf öğretmenlerimiz Müjgan AKSOY ile Duygu DOYGUN ve ingilizce öğretmenimiz Deniz AKBAL GÖÇMEN'in yer alması bizleri gururlandırmıştır.

Dahil olduğumuz projede 21.Yüzyıl gereksinimleri olan '' Öğretmen ve Yenilenme Becerileri'', ''Yaratıcılık ve Yenilenme '', 'Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme'', '' İletişim ve İşbirliği'', ''Bilgi, Medya  ve Teknoloji Becerileri'', Yaşam ve Meslek Becerileri'', Girişimcilik ve Öz Yönelim'' gibi beceriler merkeze alınacaktır. Projemiz 2 bölümden oluşacak ve 3'er aylık dönemler şeklinde devam edecektir.