Ock

Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması için her yıl ocak ayının 2. haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır. Yalnızca insanların günlük hayatının işleyişi değil, yeryüzündeki doğal yaşamın işleyişi de tümüyle enerjiye dayanır. Bu denli önemli olan enerjinin bilinçsiz kullanımının ve israf edilmesinin de sadece bizlerin değil, bütün canlıların geleceği açısından kötü sonuçları olacaktır. Enerjinin gereğinden fazla kullanılması doğal kaynakların daha hızlı tükenmesine, çevrenin daha çok kirlenmesine ve küresel ısınmanın hızlanmasına yol açar. Ayrıca aile bütçesinden ve ülke ekonomisinden daha çok para çıkmasına da neden olur.

Ara

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 20-21-22 Aralık tarihleri arasından düzenlenen Mangala Turnuvası Şenliği'nde okulumuzu 2/D sınıfı öğrencimiz Zeyna ALHAMOD , 3/ B sınıfı öğrencimiz Abdurrahman ALHAMOD ve 4/D sınıfı öğrencimiz Nisanur AKMAN temsil etmiştir. 3/B sınıfı öğrencimiz Abdurrahman ALHAMOD 3.sınıflar içerisinde  Yıldırım İlçe 2.si, Bursa İl genelinde de 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz  3. sınıf öğrencilerine  Teyyare Kültür Merkezi'nde Papağan Kaçtı tiyatrosunu izlemeye ayrıca oradan da Karagöz Hacivat evine ve Atatürk evine gezi düzenlenmiştir.

Kas

Bursa Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda öğrencilerimize uygulamalı olarak trafik eğitimi verilmiştir. Bursa Çocuk Trafik  Eğitim Parkı görevlisi polis memurlarına ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda 5 adet e-Twinning projesi yürütülmüştür ve yürütülen projelerimiz ''Ulusal Kalite Etiketi'' ile ödüllendirilmiştir. Proje çalışmalarına katılan öğretmenlerimize, projenin kahramanları öğrencilerimize ve projelere destek olan velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

2023-2024 Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılarak yeni Okul Aile Birliği yönetimi seçildi ve gündem maddeleri görüşüldü.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gösterileri ile çoşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuz öğrencilerimize Karagöz Hacıvat gösterisi yapılmıştır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Kurallarımızı tüm öğrencilerimize hatırlatma toplantısı yapılmıştır.

Okulumuz 4/G sınıfı öğrencisi Utku ÇETİN, okulumuz öğretmenleri Neşe DİNGER ve Togay DİNGER tarafından kendisine özel hazırlanan program doğrultusunda evde eğitim alarak başarılı olmuş ve ilkokuldan mezun olmuştur. Öğrencimize gelecek eğitim öğretim hayatında başarılar dileriz.

Okulumuz 4.Sınıflar Mezuniyet Töreni velilerin yoğun katılımı ile coşkulu bir şekilde yapıldı.Kepler havaya atıldı.Öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz.