Okulumuz 2/i sınıf öğretmeni Nurgül ÜNAL  ve öğrencileri tarafından yıl sonu tiyatro gösterisi düzenlendi.

Okulumuz 4-İ sınıf öğretmeni Erol KAYGISIZ tarafından çalıştırılan ve satranç eğitimi verilen öğrencilerimiz Yıldırım Beledeiyesi tarafından düzenlenen mahalli satranç turnuvasına katılım sağlamışlardır.

May

Yıldırım Kaymakamı Sayın Metin ESEN'i ziyaret ederek Şanlıurfa'da meslektaşlarından kendilerine gönderilen selamları iletip okulumuzda yaptığımız yardım kampanyası ve projelerle alakalı bilgilendirme yaptık. Yıldırım kaymakamı Sayın Metin ESEN'e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 2/i sınıfı TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından, Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen  20. Bursa Kitap Fuarını ziyaret etti. Öğrencilerimiz  okurken öğrenmelerini ve eğlenmelerini sağlayan hikayelerin yazarları ile tanışma heyecanı yaşadılar.

May

Okulumuz 4/F sınıfı  Molla Yegan Çocuk üniversitesi gezisinde.. Hem eğlendiler hem öğrendiler.

May

2022-2023 yılı Bursa ili Geleneksel Türk Okçuluk Minikler A Kız-Erkek Mahalli Müsabakalarına katılım sağlayan öğrencilerimizi ve derece yapan öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

'' Hatay'daki Çocuklara Bayram Ol'' kampanyası doğrultusunda Hatay ili Kırıhan İlçesindeki Özyörük İlkokulu öğrencileri için hazırlanan hediye paketleri okul müdürüne teslim edilmiştir. Hüzünlü, yıkıntılar arasında sessiz,acılı,şaşkın çocuklarımızın bir nebze olsun yüzlerinin gülmesini sağladık. Yardım kampanyasına destek veren, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Okulumuz Müdiresi Neriman TOK ÇOKGEZER, Müdür Yardımcımız Engin ÖZÇELİK , Sınıf Öğretmeni Zuhal AKYAZI ve Taha Yasin KAYA  velilerimiz , öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin desteği ile hazırladıkları hediyeleri Bu Bayramda Hatay'daki Çocuklara Bayram Olsun kampanyası doğrultusunda Kırıkhan ve Antakya'daki çocuklara teslim ederek bir nebzede olsa yüzlerinin gülmesini sağladılar. Emeği ve desteği geçen herkese teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve  Anma Programı

Mrt

Bugün; Bir Milletin Topyekün Yokedilme İradesine Karşı '' Allah Bizimledir'' Diyerek Diriliş Ruhu İle Ayağa Kalktığı Gündür. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Yıldırım Belediyesinin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi şiir yazma yarışmasında 2.lik ödülünü alan okulumuz 3/B Sınıfı öğrencisi Berra Öztürk 'ü ve sınıf öğretmeni Zuhal AKYAZI'yı tebrik ediyoruz.