MATEMATİK HAYATTIR eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Zuhal ÖRENLİLİ 'nin 4/B sınıfı öğrencileriyle katıldığı eTwinning projesi öğrencilerde analitik düşünme becerisi geliştirme, matematik kazanımları doğrultusunda web 2 araçları ile dijital matematik oyunlarını oluşturabilme, öğrencilerin temel matematik terimlerini tanımalarını sağlama, Öğrencilerin ülkelerindeki ve proje ortağı ülkelerdeki matematik kazanımlarını yorumlama,sunma, aktarmayı sağlayabilme, öğrencilerin yaşadığı ülkede ve proje ortağı ülkelerdeki önemli kültürel etkinliklerini matematik ile ilişkilendirme ,bilgi vermelerini ve bilgilenmelerini sağlayabilme, matematik kazanımlarını kalıcı ,eğlenceli aktarabilmek için hikaye,şiir,şarkı oluşturma,işbirliği ile sunma, Sanatla matematiği buluşturma, ünlü matematikçilerin hayatını öğrenmek, Matematiğe karşı ön yargıları kırma, öğrencilere aktif görevler verme.Projedeki öğretmen ve öğrencilerle birlikte işbirliği içinde çalışmak.Eğlenerek öğrenmeyi sağlamak amacıyla uygulanmaktadır.

08-01-2024

Yayın: 08.01.2024 - Güncelleme: 08.01.2024 16:09 - Görüntülenme: 41