Değerler Eğitimi

Öğrencilerimizde sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan değerlerimizi kazanabilmeleri, uygulayabilmeleri ve içselleştirebilmeleri amacıyla okulumuzda değerler eğitimi projesi uygulanmaktadır. Bu amaçla kurulan ekip tarafından her ay için bir değer belirlenmiş ve o ay ki değerle ilgili olarak ay boyunca rehberlik servisi tarafından sınıf düzeylerine uygun verilen etkinlik ve uygulamalar sınıf öğretmenleri aracılığıyla öğrencilerimize uygulanmaktadır. İlgili ayların değerlerine ilişkin okulun dikkat çeken yerlerinde panolar oluşturularak her ay değerlerle ilgili bir yarışma düzenlenmektedir. Ayrıca drama öğretmeni tarafından belirlenen iki değerle ilgili öğrencilere çalışma yaptırılarak sınıflarda oynamak üzere çalışmalara devam edilmektedir. Her ay  değerler eğitimi projesi  uygulama planı doğrultusunda değerlendirme raporları alınarak projenin etkileri izlenmektedir.