EĞLENCELİ MATEMATİK eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuz 4/A sınıf öğretmeni Filiz YILDIZ  ve proje ortakları ile birlikte geliştirdikleri Eğlenceli Matematik eTwinning projesi :

Öğrencinin matematiğe karşı olumlu hisler geliştirmesini sağlayabilme ve öğrencilerin matematiğin günlük yaşamdaki önemini kavrayabilmesini sağlayabilmektir.Aynı zamanda oyunlarla ritmik sayma becerisini kazandırabilme,matematik dersini eğlenerek öğrenmesini sağlayabilme;oyun,drama ve matematik alanlarıyla ilgili disiplinler arası çalışmalar yapabilme,matematiğe olan sevgilerini geliştirmelerini sağlamak hedeflenmiştir.

Web 2 araçlarla belirli yaş seviyesinde okulda görülen konuların eğlenceli şekilde öğretilmesi amaçlanır. Projemizin amacı Öğrencilerimizin Matematik dersini eğlenerek öğrenmeleri ayrıca web2.0 araçlarını kullanarak problem çözen, düşünen, sorgulayan, eleştirisel bakış açısına sahip ,araştıran,üreten bireyler olmalarıdır.

08-05-202308-05-2023

Yayın: 08.05.2023 - Güncelleme: 08.05.2023 10:27 - Görüntülenme: 145